Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι Παρθενώνες τους. Δοξάστε τους…




















































































































Αυτοί που διέπραξαν τέτοια εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας και ειδικώτερα σε βάρος ενός μικρού λαού, κατά μείζονα λόγο δεν δικαιούνται να λοιδορούν, να σκώπτουν, να διακωμωδούν και να γελοιοποιούν αυτόν τον λαό, με τις χοντράδες που η Τευτονική τους κεφάλα κατεβάζει (άγαλμα Αφροδίτης με την γνωστή χειρονομία, προσβολή του εθνικού μας συμβόλου σε τηλεοπτική εκπομπή, περιφορά ενός φουστανελλοφόρου από σπίτι σε σπίτι, τους ανυποψίαστους ενοίκους των οποίων ο «έγκριτος» Γερμανός  δημοσιογράφος ρωτούσε εάν θέλουν να υιοθετήσουν αυτόν τον Έλληνα, και άλλα τέτοια).
Δεν ξύνουμε πληγές, όμως, δεν είμαστε εμείς αυτοί που έκαψαν χωριά, αυτοί που εκτέλεσαν ανυπεράσπιστους αμάχους, εκτελέσεις μαζικές, εκτελέσεις ανδρών, γυναικών, γερόντων, ακόμη και παιδιών. Που ξεκοίλιαζαν έγκυες και κάρφωναν τα έμβρυα με τις ξιφολόγχες, που έριχναν μωρά ζωντανά στους φούρνους, τους οποίους οι ίδιοι οι γονείς είχαν προηγουμένως ανάψει ύστερα από διαταγές δικές σας, που έβαζαν στο στόμα βρεφών που κοιμόντουσαν στις κούνιες τους βαμβάκι ποτισμένο με βενζίνη και στην συνέχεια του έβαζαν φωτιά, που έκαναν φρικτά βασανιστήρια, που βίασαν γυναίκες και κορίτσια, παλληκαράδες Ούννοι. Τα ονόματα Καλάβρυτα, Δίστομο, Κλεισούρα, Χορτιάτης, Κάνδανος, Βιάννοι, Κομμένο Άρτας, και άλλα πολλά που μπορούμε να αραδιάσουμε,  σας θυμίζουν τίποτα; Δεν είμαστε εμείς που πρώτοι ηρξάμεθα χειρών αδίκων. Απλώς υπενθυμίζουμε τα όσα οι πατέρες σας και οι παππούδες σας κάνανε στον λαό εκείνο που τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων των πατέρων και εκείνων των παππούδων, δηλαδή εσείς οι ίδιοι, σήμερα περιγελούν και ειρωνεύονται κατά τον πιο χυδαίο τρόπο. Δυστυχώς για εσάς η ιστορία αυτή είναι πολύ πρόσφατη και δεν έχει σβήσει από τις μνήμες ούτε των Ελλήνων ούτε των άλλων λαών της Ευρώπης εναντίον των οποίων κάνατε παρόμοια κατορθώματα. Συνεπώς να μην εκπλαγείτε εάν κάποια μέρα διαπιστώσετε ότι περιβάλλεσθε από πληθυσμούς που δεν θα έχουν και πολύ φιλικά αισθήματα και διαθέσεις απέναντί σας. Ας μην ξεχνάτε ότι δύο φορές μέσα σ’ έναν αιώνα αιματοκυλίσατε την Ευρώπη, και ας κρατάτε καλά στο τετράγωνο μυαλό σας πως οι δικοί μας Πατέρες διδάξανε σ’ όλον τον κόσμο ότι η υπέρβαση του Μέτρου, ειδικά όταν είσαι ή αισθάνεσαι ότι είσαι ισχυρός, είναι Ύβρις. Και την Ύβρη την ακολουθεί η Νέμεσις. Ας μην γίνει, λοιπόν, η αλαζονική σας συμπεριφορά και τα καμώματά σας αιτία για νέες περιπέτειες στην ήπειρό μας. Είναι Νόμος της Φύσης. Την δράση ακολουθεί ίση και αντίθετη αντίδραση. Συνεννοηθήκαμε;
Όσο για το χρέος που μας κουνάτε διαρκώς το δάκτυλο ας βάλουμε κάτω τα τεφτέρια να κάνουμε λογαριασμούς, να δούμε ποιος χρωστάει ποιον. Ξανασυνεννοηθήκαμε; Και για να έχουμε καλό ερώτημα πότε σκοπεύετε να μας επιστρέψετε τις εκατοντάδες αρχαιότητες που οι πατέρες σας και οι παππούδες σας «αφαίρεσαν» από την χώρα μας, και τώρα ξεδιάντροπα τις πουλούν δημόσια, χωρίς αιδώ, στις διάφορες γκαλερί του Μονάχου και αλλού; «Εταίροι» μας, τοκογλύφαροι μας, εσείς που και τώρα ακόμη συνεχίζετε να κάνετε ό,τι έκαναν και οι προπάτορές σας από τους εκτελεσμένους, να μαζεύετε τον χρυσό από τα χέρια και από το στόμα των υπό εκτέλεση Ελλήνων και να τον στέλνετε «τουβλάκια» σε ειδικές διαδρομές, θα μας απαντήσετε ή nein; Σας υπενθυμίζουμε ότι η αρπαγή αρχαιοτήτων απαγορεύεται από τις διεθνείς συνθήκες, ακόμη κι όταν μία χώρα ευρίσκεται υπό κατοχή. Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι το έγκλημα αυτό είναι απαράγραπτο, δηλαδή δεν παραγράφεται όσα χρόνια κι αν περάσουν από την τέλεσή του.
Γενναίοι πολέμαρχοι του 4ου Ράιχ, ευρωματικοί δικτάτορες της Ευρώπης, θέλετε να μάθετε περισσότερα; Αντέχετε να μάθετε περισσότερα; Εάν ναι, πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους. Και επειδή εμείς πολύ γουστάρουμε να το ακούμε, σας το ξαναφιερώνουμε, σ’ εσάς και στους ντόπιους υποτακτικούς σας. Πατήστε, λοιπόν εδώ. Schnell, schnell.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου